Op uw locatie, in gans België, van 10 tot 2.000 personen.

Met meer dan 10 jaar ervaring en succesvolle feesten zijn we klaar om ook uw feest tot een culinair succes te maken! Kiest u voor onze full service met materialen, bediening en dranken of wenst u enkel het lekkere eten?

Persoonlijke aanpak

Onder het motto ‘onze klanten zijn de koning’ verzorgt Flying Chefs feesten en andere cateringactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu om barbecues, huwelijksfeesten of bedrijfsfeesten gaat, bij Flying Chefs kan de klant onvoorwaardelijk rekenen op een ‘full service’ bij hem thuis of op een zelf gekozen locatie.

Maatwerk of snelle keuze?

U kan zelf dus uw eigen arrangement samenstellen (dranken, receptiehapjes, bediening, buffet of diner, dessert, bijkomende materialen, etc.) Of u vraagt ons een voorstel op maat. Belangrijk is dat we hierbij uw wensen en budget kennen om een zo passend mogelijk voorstel te maken. De zaken die we aanbieden in onze cateringgids zijn immers niet beperkend. We zijn in de eerste plaats chef-koks die lekker eten maken, ook als het niet uit onze catalogus komt!

BEKIJK ONZE PDF CATALOGUS

Benieuwd naar wat FlyingChefs voor u kan doen?

Aarzel niet en vraag uw vrijblijvend offerte en advies!

FLYINGCHEFS.BE IN BEELD

Benieuwd naar wat FlyingChefs voor u kan doen?

Aarzel niet en vraag uw vrijblijvend offerte en advies!