Waarvoor staat Flying Chefs in 2019?

Bij Flying Chefs hebben we onze goede voornemens voor 2019 al gemaakt!  Omdat het belangrijk is om niet stil te staan als onderneming en zeker niet als cateraar die het verschil wil maken.  En uiteraard omdat we u nieuwigheden op culinair vlak willen bieden, verrassende formules en een totaalaanpak van uw feest of evenement.  In 2019 wilt Flying Chefs de one-stop-shop zijn voor uw event of feest. Samen met enkele sterke partners zullen we totaalpakketten aanbieden waardoor u als klant slechts één aanspreekpunt nodig hebt. Bij de organisatie van een evenement of een groot feest kan u dus met een gerust hart beroep doen op het Flying Chefs team.  Een samenwerking met Flying Chefs betekent dus minder stress, minder gedoe en een tot in de puntjes verzorgd feest.

 

Wij verzorgen reeds meer dan 10 jaar met succes catering voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten alsook catering op (bedrijfs)evenementen.  Het Flying Chefs team staat er om bekend smaakvolle en moderne gerechten te presenteren. De smaak en de kwaliteit van hetgeen wij onze klanten aanbieden is voor ons erg belangrijk! Elk gerecht is met zorg en volgens de regels van de kunst met verse ingrediënten bereid. En dat proeft u!  In onze receptiehapjes, bij de buffetgerechten, op onze barbeque’s, in onze walking dinner gerechten en uiteraard in onze desserts.

 

Tesamen met een erg ruim aanbod, zodat we zelfs de meest veeleisende klanten kunnen bedienen, vinden we transparantie in onze werking, in onze gerechten en onze formules en onze prijzen erg belangrijk!  In 2019 zullen we dat aanbod nog vergroten met o.a. samenwerkingen met zalen en eventlocatie’s. Tevens gaan we een aantal foodtrucks in dienst stellen met originele formules zodat u hiervan kan genieten op elke locatie.  En er is ook nog de samenwerking met andere eventpartners waardoor we onze klanten een totaalpakket kunnen aanbieden. Voortaan zijn we graag uw aanspreekpunt, niet enkel voor een TOP catering met smaakvolle gerechten, uitgelezen dranken en een ervaren bediening, maar eveneens voor vragen naar locatie’s, tenten, inrichting en meubilair voor uw event of feest, onthaalmedewerkers, …etc.

Hebt u een vraag, contacteer ons zeker voor advies.  Ik ben er zeker van dat we u verder kunnen helpen!

Albert Declerck
Zaakvoerder Flying Chefs bvba

03/608.72.67 of info@flyingchefs.be
www.flyingchefs.be

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Uw mail adres